Folders

Onze mogelijkheden strekken veel verder, enkel de prijs niet. Welke soorten spanplafonds zijn er op de markt ?

 1. Een pvc-folie, door de fabrikant perfect op maat van de ruimte gemaakt. Voor het plaatsen wordt de ruimte verwarmd waardoor de folie meer rekbaar wordt. De pvc-folie wordt dan opgespannen in de profielen en al dan niet afgesneden naargelang het soort systeemprofiel.
 2. Een geweven doek in polyester, door de installateur ter plaatse op maat gesneden en opgespannen op kamertemperatuur. Het opspannen gebeurt door middel van profielen die op voorhand tegen de ;muren of het bestaande plafond bevestigd worden.
 3. Spanlux spanplafond een exclusieve combinatie van de 2 vorige.

 

Resultaat: Verrassend egaal, verrassend mooi en verrassend zacht.

 1. Spanlux-spanplafonds plaatst kwaliteitsmaterialen van Europese spanplafonds, geen import van minderwaardige kwaliteiten.
 2. Spanplafond uit hoogwaardige kunststof.
 3. Spanplafond uit geweven doek.
 4. Een zeer uitgebreid kleurenpallet.
 5. Exclusieve profielen die de spanplafonds zo goed als naadloos aan elkaar laten aansluiten.
 6. Een pvc-spanplafond Spanplafond met of zonder harpoensysteem !!!Ingewikkelde vormen, exclusief bedrukte plafonds of wanden bijna naadloos laten aansluiten is voor ons geen probleem.

 

Spanlux is dealer en Exlusief dealer van verschillende merken:

De meest exlusieve combinaties samenstellen om zo tot een perfect geheel te komen is onze doelstelling.

Beschrijving spanplafonds per merk:

 • SPANLUX :Als producent - dealer en plaatsingsbedrijf van de SPANLUX  kunnen we zeer geavanceerde en betaalbare gecombineerde technieken aan u voorstellen. Met het Spanlux-systeem onderscheiden we ons duidelijk op gebied van afwerking met andere merken. De afwerkingsprofielen bieden zo veel meer mogelijkheden dan de klassieke harpoensystemen. Het plaatsen van een Spanlux spanplafond vergt een zeer grote vaardigheid die zich uit en onderscheid in de eindafwerking van de andere systemen. Het systeem is ook uitneembaar en herplaatsbaar en ook mogelijk tot naadloos tot 5m30 !!
 • Harpoensystemen : pvc-plafond met harpoen ( aangelaste rand die haakt in een randprofiel) NewMat geeft voorkeur aan pvc-randprofielen.
 • Polyester : Spandoek uit geweven polyester geklemd in afgerond randprofiel.